Fotograf: Pernille Klemp// Designmuseets forgård.

Danske Kunsthåndværkere & Designere byder velkommen til Københavns nye julemarked for professionelt kunsthåndværk og design i samarbejde med Designmuseum Danmark.

Julemarkedet er den oplagte destination for design-entusiaster, der er på jagt efter julegaver af højeste kvalitet. Et stort opvarmet cirkustelt, placeret i Designmuseets smukke have, danner en stemningsfuld ramme for markedet og Designmuseets...

Time Flies

 

Time Flies er en retrospektiv udstilling af Helen Clara Hemsley.
22 års virke som kunstner og kunsthåndværker fra Sydafrika til København foldes ud. Oplev kunstnerens rejse gennem de forskellige medier fra eksperimenterende tekstil, film og performance til et fokus på smykker, materialer og historier.

...

Biennalen for Kunsthåndværk og Design

Hvert andet år siden 1995 har Biennalen sat fokus på det bedste af det nyeste inden for dansk kunsthåndværk og design ved at vise værker af Danmarks mest funklende talenter, nye som etablerede, inden for feltet. Udstillingen er i dag en af de vigtigste begivenheder for kunsthåndværk og design i Danmark og en stærk international markering af dansk formgivning.

Danske Kunsthåndværkere & Designere ejer Biennalen.

Få nyheder via Facebook (Siden Biennalen for...